Antena Căutare

Trucul revoltător prin care acest bărbat „fură la cântar”. Cum a fost surprins, în timp ce cântărea fructele în supermarket

Atunci când l-a văzut ce face, iubita sa a scos telefonul să filmeze tot. Jenată, tânăra a postat imaginile în mediul online, iar internauții au sfătuit-o să îl părăsească și să sune la poliție.

imagini cu banane pe cantar in supermarket Galerie
Trucul revoltător prin care acest bărbat „fură la cântar”. Cum a fost surprins, în timp ce cântărea fructele în supermarket | Captura TikTok & Shutterstock

O tânără a împărtășit trucul revoltător al iubitului ei prin care reușește să econominească bani atunci când cumpără banane din supermarket. Ajunsă cu el într-unul din magazinele din care își fac cumpărăturile uzual, fata a rămas uimită când l-a văzut ce face. A scos imediat telefonul pentru a-l filma și a postat imaginile în mediul online.

Cum a reușit un bărbat să reducă prețul bananelor cumpărate din supermarket. Metoda lui revolătoare are o explicație

Bărbatul a fost filmat folosind metoda bizară într-un videoclip distribuit de iubita lui rușinată pe contul ei de TikTok. „Cum economisește iubitul meu bani atunci când cumpără banane”, este textul care însoțește clip-ul.

Apoi tânărul este văzut luând o banană din coșul de fructe, decojind-o și punând-o ulterior, în punga. Fără niciun pic de reținere el continuă cu metoda lui ciudată și la următoarele bucăți.

Citește și: La ce folosește acest mic compartiment din cărucioarele de la supermarket. Trucul pe care ți-ai fi dorit să îl știi mai devreme

Cuplul se îndreaptă apoi către casa de autoservire din supermarket unde acesta așează produsele, care acum cântăresc cu câteva grame mai puțin, pe cântar.

Iubita lui a postat apoi totul pe rețelele sociale, însă, cum era de așteptat, mulți utilizatori s-au arătat revoltați, în timp ce alții au atenționat-o că gestul reprezintă un mare semnal de alarmă pentru relația lor.

„Nu este cumpătat, este doar zgârcit”, a scris un internaut.

„Omenii cu adevărat economi, le economisesc fără pungă”, a mai adăugat cineva.

„Aș fi mai puțin rușinat dacă le- fura”, a mai menționat un urmăritor al tinerei, în timp ce altcineva a sfătuit-o să se despartă de el și să sune la poliție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Trucul prin care iți dai seama dacă pâinea din supermarket e proaspătă sau veche. Acest mic detaliu de pe ambalaj dezvăluie totul

Cu toate acestea, un studiu realizat de Universitatea de Stat din New Mexico îi susține metoda revoltătoare, transmite dailymail.co.uk. Potrivit specialiștilor, coaja unei banane reprezintă aproximativ 12,5% din greutatea totală a fructului. Astfel, la un preț de 80 de cenți pe banană, dacă îi îndepărtezi coaja economisești10 cenți.

Mai mult, un sondaj național Finder efectuat anul trecut a relevat că cel puțin 10% dintre cumpărători au recunoscut că au scanat, în mod deliberat articolele greișit, la casă pentru a economisi bani, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Beneficii pentru sănătate ale dietei cu banane. Ce se poate întâmpla după 3 zile în organismul tău

Experții avertizează cu privire la acest vis recurent. Ce înseamnă când visezi tot mai des șarpe. Află semnificațiile as... Cum faci o rețetă simplă de minciunele pufoase, ca la bunica acasă. Le servești cu gem sau dulceață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x