Antena Căutare

Un bărbat a cumpărat un broccoli și nu i-a venit să creadă ce a descoperit în interiorul legumei. A filmat totul

Un bărbat a cumpărat un broccoli și nu i-a venit să creadă ce a descoperit în interiorul legumei. Imaginile au devenit virale.

mana unui barbat care tine broccoli Galerie
Omul a filmat ce a descoperit într-un broccoli | sursa foto: Shutterstock

Un internaut a reușit să stârnească un val uriaș de reacții atunci când a demonstrat peste ce a putut să dea, atunci când a cumpărat un broccoli. Omul a filmat totul și a arătat dovada pe internet, iar imaginile au devenit virale pe TikTok.

Un bărbat a cumpărat un broccoli și nu i-a venit să creadă ce a descoperit în interiorul legumei. A filmat totul

Aceasta este surprinzătoarea descoperire făcută de un bărbat care a decis să cumpere un broccoli. Ajuns acasă, omul a observat că ceva mișcă în interiorul legumei. Curiozitatea lui a fost atât de mare încât a decis să descopere despre ce este vorba mai exact.

Citește și: Ce a putut să descopere o tânără într-o bucată de broccoli! A filmat totul și a arătat dovada. Ce se vede în imagini

Omul a luat bucata de broccoli și nu a spălat-o, așa cum se face de obicei, ci a pus o farfurie pe masă și a început să scuture energic leguma. Nu mică a fost surpriza atunci când a descoperit faptul că din broccoli cad zeci de insecte mici, pe care le-a văzut abia după ce acestea au ajuns pe farfurie.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții. Un alt internaut, care își spune Andrei Emelianov, a decis să încerce și el să descopere dacă ceea ce a dezvăluit bărbatul pe TikTok este real sau nu, au arătat cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iată că experimentul a funcționat și insect au căzut și din bucata lui de broccoli. Așadar, data viitoare când ai de gând să serveși această legumă, nu uita să o cureți foarte bine.

Tot din cauza unui broccoli a avut parte de sperietură și Neville Linton, un bărbat în vârstă de 63 de ani din West Midlands, Marea Britanie. Într-o zi, acesta a decis să meargă la un magazin local foarte cunoscut pentru a cumpăra niște broccoli. Supermarketul este unul frecventat de numeroase persoane și oferă o gamă variată de produse, așa că tocmai acesta a fost motivul pentru care omul a hotărât să își ia broccoli de acolo. A urmat o surpriză de proporții.

Neville Linton a ales o pungă, a plătit produsul și s-a dus acasă. Totuși, când a vrut să deschidă pachetul, omul a avut parte de o sperietură de zile mari. Britanicul în vârstă de 63 de ani a găsit, ascuns printre broccoli, un șarpe.

„Merdé!” Franceza nu mai este cea mai sexy limbă din lume. Care i-a luat locul... Creatură uriașă cu statură umană, care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Un vânător a filmat totul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x