Antena Căutare

Un barbat a vandalizat in plina zi un tablou de Picasso

Un barbat din Statele Unite a fost filmat cu telefonul mobil in timp ce mazgalea nestingherit un tablou semnat de Pablo Picasso. Incidentul a fost surprins in imagini de un vizitator al muzeului din Houston in care se afla tabloul „Conquista la Bestia”, pictat de Picasso.

Individul care a vandalizat tabloul nu parea sa se fereasca deloc de celelalte persoane din muzeu si nici de camerele de supraveghere. A folosit un spray colorant si a desenat un taur pe tabloul lui Picasso. Sub imaginea desenata de el a scris si cuvantul „conquista", care inseamna „cucerire" in limba spaniola.

Barbatul care l-a filmat a incercat sa afle de ce a facut acest lucru, iar vandalul i-a raspuns ca este un artist si si-a dorit ca in acest fel sa omagieze creatia lui Pablo Picasso. Pretinsul artist a parasit muzeul fara probleme si actul sau de vandalism nu a devenit cunoscut decat dupa ce inregistrarea video a fost postata pe internet.

Pana la prinderea vandalul, pictura a fost dusa in laboratorul muzeului din Houston, unde specialistii incearca sa o restaureze.

VIDEO! Suporterii polonezi desfac berea cu maceta... Si-a trezit fetita din coma cu o piesa a lui Adele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x