Antena Căutare

Un bărbat s-a enervat atunci când a văzut că un șofer a parcat pe linie, fix între două locuri de parcare. Cum s-a răzbunat

Un bărbat a fost atât de deranjat de faptul că un șofer și-a parcat mașina pe linie, fix între două locuri de parcare, încât a decis să îi dea proprietarului o lecție pe care acesta n-o va uita prea curând.

colaj foto cu o parcare subterana de masini, poza cu masina parcata gresit, pe liniile de marcaj Galerie
Lecția primită de șofer a devenit virală și imaginile au făcut senzație | sursa foto: Shutterstock

Supărat că a fost prea nepăsător să parcheze în zona marcată și a ales mai degrabă să își pună mașina între două locuri, un bărbat a decis să se răzbune în cel mai neașteptat mod posibil. Imaginile au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii.

Cum s-a răzbunat un bărbat pe un șofer care a parcat mașina pe linia de marcaj, fix între două locuri de parcare. Imaginile au devenit virale

Aceasta este inedita întâmplare prin care a trecut un bărbat care a ales să își păstreze anonimatul. Omul se afla într-o parcare subterană atunci când atenția i-a fost brusc atrasă de o mașină albastră care era parcată pe linia de marcaj, fix între două locuri de parcare. Supărat, omul care tocmai se întorcea de la sala de fitness a decis să nu lase lucrurile așa, ci să îi dea șoferului ignorant o lecție pe care în mod sigur acesta n-o va putea uita prea curând.

Nervos, bărbatul care a văzut mașina s-a dus la vehiculul personal, de unde a luat o carne de colorat pentru copii și o foaie de hârtie, pe care a scris un mesaj cu totul și cu totul neașteptat. Întâmplarea a fost dezvăluită pe Reddit și a devenit virală, făcând rapid înconjurul lumii:

„Într-o parcare extrem de aglomerată am văzut mașina acestui tip care și-a însușit două locuri de parcare, doar pentru el. I-am lăsat o carte de colorat, ca să facă niște exerciții și să învețe să nu mai depășească linia”, a scris bărbatul în dreptul postării unde a pus și poze cu mașina cu pricina, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, fotografiile bărbatului au devenit imediat virale și au stârnit amuzamentul multora care i-au apreciat și lăudat din plin reacția plină de imaginație.

Mulți s-au întrebat de ce avea omul o carte de colorat în mașină, iar răspunsul bărbatului a fost unul pe măsură: „Am mai văzut în trecut o mașină parcată groaznic chiar în aceeași parcare. Se întâmpla vara trecută. M-am dus la magazine să cumpăr o carte de colorat, dar până am revenit la mașină șoferul deja plecare. Încă de atunci aștept să pot folosi cartea pe alt șofer. Astăzi a fost ziua norocoasă”, a spus bărbatul.

Ce se întâmplă dacă mănânci ouă expirate. Ce arată termenul de valabilitate, de fapt. Cum îți dai seama dacă alimentul e... Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x