Antena Căutare

Cum l-au salvat de la moarte pe un bătrân, cei doi câini ai săi

Un bătrân a fost salvat de cei doi câini ai săi, după ce bărbatul căzuse într-o zonă mlăștinoasă unde s-a împotmolit și de unde nu a mai putut să iasă singur.

Cum l-au salvat de la moarte pe un bătrân, cei doi câini ai săi
Cum și-au salvat stăpânul de la moarte, cei doi câini | deailymail.co.uk

Bărbatul este un vârstnic de 87 de ani, din Maryland, SUA, care a ieșit la plimbare cu cei doi câini ai săi, rutină pe care cum făcea zilnic. În timp ce încerca să scoată un băț din noroi, bătrânul a rămas împotmolit în mlaștină, unde s-a afundat, fără vreo șansă de a izbuti să iasă.

A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacția oamenilor, care nu a întârziat să apară. Ce au făcut cei prezenți

Toate strigătele după ajutor ale bărbatului au fost în zadar, nimeni nu l-a auzit. Era epuizat de puteri și credea că va muri acolo.

Salvarea a venit din partea câinilor

Cei doi câini ai săi, care-l însoțeau pe vârstnic au realizat că ceva se întâmplă cu stăpânul lor și au reacționat. Patrupedele au lătrat cât au putut de tare, pentru a alerta și a atrage atenția. Și chiar asta s-a întâmplat. Un ciclist care trecea prin zonă a fost atras de zarva creată de câini și a fost curios să vadă ce se întâmplă în zonă. Când s-a apropiat a constat că bătrânul era căzut în mlaștina de unde nu avea nicio șansă să scape fără ajutor. A alertat autoritățile și a stat cu victima până la sosirea ajutoarelor.

A fost răpită din tren, de lângă tatăl ei, când avea patru ani. Și-a revăzut părinții abia douăzeci de ani mai târziu

Bătrânul a fost salvat, iar acest lucru s-a datorat cu siguranță animalelor sale de companie, care dacă nu lătrau, puteau să-și piardă stăpânul.

A căzut de pe scenă, de la trei metri înălțime, și-a rupt piciorul, dar a continuat să cânte! Imagini uluitoare! Video... Enciclopedia lucrurilor uitate și găsite în Uber în 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x