Antena Căutare

Un cuplu a adoptat trei frați din dorința de a rămâne o familie: ”E primul Crăciun pe care-l vom petrece în această formulă!”

O tânără care s-a bucurat din plin de o copilărie lipsită de griji și care a avut parte de iubire necondiționată și de siguranță a decis să dea totul mai departe. Conștientă de faptul că nu toți copiii au parte de un cămin și de părinți iubitori, aceasta a ales să adopte. 

Un cuplu a adoptat trei frați din dorința de a rămâne o familie: ”E primul Crăciun pe care-l vom petrece în această formulă!”
Un cuplu a adoptat trei frați din dorința de a rămâne o familie: ”E primul Crăciun pe care-l vom petrece în această formulă!”

Împinsă de faptul că a avut tot timpul părinți care au iubit-o și care i-au oferit tot ce avea nevoie, dar și că în căminul ei a fost mereu bucurie, Lena, o tânără din Sandbury, Massachusetts, SUA, a decis să le ofere șansa de a crește într-o familie frumoasă unor frați.

Astfel, fără să stea pe gânduri, Lena și partenerul ei, KC, au adoptat trei băieți, toți frați, care vor avea acum un Crăciun minunat, așa cum n-au avut niciodată.

Guvernul a aprobat înfiinţarea Sistemului Informatic Naţional pentru Adopţie

În urmă cu aproape o lună de zile, chiar de Ziua Națională a Adopției, Joey, Logan și Noah, în vârstă de trei ani, de doi, respectiv un an, care sunt frați, au ajuns în noua lor locuință.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, cei doi tineri s-au îndrăgostit de Joey și au început procedura de adopție în urmă cu un an de zile. Atunci, micuțul avea 18 luni. Procesul de adopție s-a încheiat în luna martie, însă abia atunci a început totul. Femeia a aflat că Joey mai are un frate, pe nume Noah, care are, de asemenea, nevoie de o locuință.

Legea adopției s-ar putea schimba în România! Câți bani ar urma să primească românii care vor adopta copii din țară

Ulterior, cei doi au decis să-l adopte și pe el, iar la o lună de la sosirea lui în noua familie, aceștia l-au adoptat și pe Logan.

”E primul an și primul Crăciun pe care-l petrecem în această formulă.”, a mărturisit Lena, care s-a arătat încântată să-i ducă la școală, meditații și petreceri.

Atunci sărbătoreau, iar peste un an nu mai erau! Elena și Nicolae Ceaușescu, fotografiați într-o ipostază intimă la ulti... Cadoul de Crăciun, primit de angajații Reginei Elisabeta, costă doar șapte lire sterline. Știrea face înconjurul interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x