Antena Căutare

Un cuplu britanic si-a reinnoit juramintele desi ii desparte o diferenta de 38 de ani

Edna si Simon Martin s-au casatorit in 2005 in ciuda celor 38 de ani diferenta si a apropiatilor care nu le dadeau nicio sansa de reusita.

Pensionara de 74 de ani a declarat ca a fost dragoste la prima vedere. Atat ea, cat si barbatul cu 38 de ani mai tanar au stiut imediat ca si-au gasit jumatatea.

Acum, la cinci ani de la casatorie, ei au decis sa-si reinnoiasca juramintele pentru a-si demonstra dragostea. Au organizat o ceremonie cu tematica de Craciun, iar Edna a purtat aceeasi rochie violet pe care o avea si prima data cand si-au jurat iubire vesnica.

Cei doi spun ca iubirea lor a devenit mai profunda, iar intre ei este o atractie fizica de nestapanit. Cuplul inedit sustine ca relatia lor este la fel de pasionala ca a unor tineri de 25 de ani, tinandu-se mereu de mana si sarutandu-se de sute de ori pe zi.

Simon spune ca nu avea prieteni inainte sa o cunoasca pe Edna si era o persoana foarte retrasa. Actuala lui sotie a fost cea care l-a invatat ce inseamna viata si ii este recunoscator pentru acest lucru.

Foto: Alistair Heap

FOTO! Vezi cele mai amuzante tinute ale mireselor!... Coca Cola a scos la lumina zilei, dupa 86 de ani, caseta formulei secrete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x