Antena Căutare

Un pasager grăbit a folosit ieşirea de urgenţă din avion, după ce a așteptat jumătate de oră să coboare. A mers pe aripa aeronavei şi a sărit. Imaginile au fost filmate și puse pe internet!

A mers pe o aripă a avionului şi a sărit. Un alt călător a filmat scena şi a postat-o pe reţelele de socializare, acolo unde a creat o adevărată frenezie.

Un călător a filmat scena şi a postat-o pe reţelele de socializare, acolo unde a creat o adevărată frenezie. Martorul a declarat că trecuse jumătate de oră de când oamenii aşteptau să iasă din avion.

În plus, aeronava care se întorcea de la Londra a plecat cu o întârziere de oră şi a ajuns la destinaţie cu 20 de minute după ora programată.

Când a văzut ce s-a întâmplat, comandantul avionului a anunţat Poliţia, iar bărbatul a fost arestat imediat.

O femeie din Statele Unite a câştigat cinci milioane de dolari la loterie cu un bilet pe care nu a vrut să-l cumpere: „Î... Fenomenul bizar, care se petrece acum! Oamenii de știință nu știu să explice: „Călătoresc împreună deși se învârt în dir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x