Antena Căutare

Un român a câștigat la loz în plic în Italia. Suma fabuloasă pe care a oținut-o bărbatul din Iași

În 2009, Giani Doloi, un bărbat originar din Iași, a fost ”lovit” de noroc. Bărbatul care lucra ca șofer în Italia a câștigat la “loz în plic” peste 500.000 de euro.

În 2009, Giani Doloi, un bărbat originar din Iași, a fost ”lovit” de noroc. Bărbatul care lucra ca șofer în Italia a câștigat la “loz în plic” peste 500.000 de euro.

Giani povestește că lucra că șofer în Italia, unde locuia de câțiva ani, când a dat norocul peste el. A cumpărat cu 5 euro un loz și a câștigat 500.000 de euro. O luna mai târziu, pentru că banii nu au intrat imediat în contul lui, ieseanul s-a trezit în cont cu 506.000 de euro.

După ce s-a văzut mai bogat cu peste jumătate de milion de euro peste noapte s-a hotărât să se întoarcă în țara, scrie Cancan.ro. A cumpărat trei mașini, una pentru el, una pentru fratele lui și altă pentru soră, dar și trei apartamente în Iași. Apoi, Giani și-a cumpărat un teren de 1000 mp în Bucium “Vreau să-mi fac casă în Bucium și de aceea am luat acel teren“, a explicat Giani în presa ieșeană.

Deși are trei apartamente în Iași, Giani continuă să stea împreună cu soția în apartamentul de două camere al mamei sale, din Tomesti: “Am investit în apartamentul acesta și m-am obișnuit să stau aici. Apartamentele din Iași le-am inchiriat”, a povestit Giani Doloi.

5 motive pentru care poți dărui flori într-o zi obișnuită prin magnolia.ro... WOW! O premieră pentru astronomie, surprinsă în imagini fabuloase direct de pe un asteroid- GALERIE FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x