Antena Căutare

Salvare miraculoasă! Român găsit de pescarii americani, în golful San Francisco! Bărbatul era aproape de hipotermie!

Un român a fost salvat de câțiva pescari americani după ce a căzut de pe nava pe care lucra. Colegii nu au văzut incidentul, așa că doar norocul (sau îngerul păzitor) a mai fost șansa lui de-a ieși din apele reci!

Un român a fost salvat de câțiva pescari americani după ce a căzut de pe nava pe care lucra. Colegii nu au văzut incidentul, așa că doar norocul (sau îngerul păzitor) a mai fost șansa lui de-a ieși din apele reci!

Românul din imaginile următoare are, fără îndoială, un înger păzitor. A fost salvat de şase pescari din apele reci ale golfului San Francisco, după ce a căzut peste bord de pe nava cargo pe care lucra, fără ca nimeni să-l observe. Salvatorii săi au filmat întreaga operaţiune.

ROMÂN SALVAT ÎN MOD MIRACULOS DE PESCARII AMERICANI

Aproape îngheţat, în apa rece, românul abia mai avea putere să vorbească atunci când pescarii americani l-au văzut şi s-au apropiat de el.

Căzuse peste bord din nava cargo pe care lucra şi, din câte se pare, niciun membru al echipajului nu l-a observat. Norocul lui a fost că barca unor pescari a trecut prin zonă.

Românul purta vestă de salvare, iar asta l-a salvat de la înec. Dar aproape intrase în hipotermie, aşa că pescarii i-au dat hanoracele lor, ca să-l încălzească. După ce au semnalat prin radio întâmplarea, mai mulţi colegi ai bărbatului le-au ieşit în întâmpinare.

Tocmai realizaseră şi ei că românul lipseşte şi plecaseră cu barca să îl caute. Pescarii care l-au salvat spun că nu vor uita niciodată întâmplarea.

Un copac a răsărit în mijlocul străzii! Protestul unui bărbat care și-a distrus mașina într-o groapă nu a fost ignorat d... Cel mai tare test de inteligență! Guvernele îl foloseau pentru a recruta tineri spioni. Poți descifra mesajul secret?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x