Antena Căutare

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Ce a urmat apoi

Ceea ce s-a întâmplat într-o zonă din Germania pare desprinsă dintr-un film. Un cuplu de români a avut parte de o experiență neobișnuită.

masini pe strada Galerie
Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Ce a urmat apoi | Profimedia

Presa locală a relatat cazul a doi români, soț și soție, care opriseră, la un moment dat, în zona Am Eichelberg, Germania.

Citește și: „Cea mai frumoasă femeie pilot din lume” și-a dat jos costumul care a consacrat-o. Blondina s-a plimbat în bikini minusculi

Un român „și-a uitat soția” pe o autostradă din Germania.

Doi români, soț și soție, au oprit, la un moment dat, ca să meargă la baie, în timpul nopții. Cei doi se aflau în zona Am Eichelberg, lângă Ottendorf-Okrilla, Germania, relatează publicația Saechsische, citată de Stiridiaspora.ro.

Totul pare desprins ca din filme, când bărbatul nu ar fi observat, după ce a mers la toaletă, că și soția lui a părăsit mașina pentru a merge să-și facă nevoile. Când soțul s-a întors, s-a urcat la volanul mașinii și a plecat, fără să realizeze ce se întâmplă.

Femeia, care nu știa să vorbească limba germană, a fost confuză de faptul că mașina plecase fără ea.

Citește și: Bărbatul care și-a înscenat moartea pentru a-și vedea familia. Cum au reacționat membrii familiei când au aflat adevărul

Toate celelalte secții de poliție de autostradă din Saxonia au fost sesizate telefonic. După ore, colegii din Dresda au reușit să-l localizeze pe bărbat pentru că acesta s-a apucat să ia la rând toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit.

La primele ore ale dimineții, cei doi români au avut parte de o fericită "reuniune de familie", mai scrie sursa Stiridiaspora.ro, care transmite și un sfat al poliției: „vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză”.

În aceeași seară, polițiștii au avut parte de o altă experiență cel puțin bizară. Câinele unei familii de americani a încuiat mașina din interior, în timp ce toți ceilalți pasageri erau afară din autovehicul.

În SUA, pare să fie normal să părăsești vehiculul cu cheia în el în timpul unei pauze de odihnă, iar câinele are probabil voie să rămână în vehicul. Așa s-a întâmplat în parcarea Rödertal. Un cuplu din SUA a făcut o pauză și a lăsat vehiculul, inclusiv câinele, descuiat cu cheia în el.

„Între timp, câinele se juca în interiorul vehiculului și a declanșat blocarea interioară sărind pe un buton", potrivit unui comunicat al poliției. "Cuplul era pierdut pentru că vehiculul era încuiat. Patrula de la secția de poliție de autostradă a ademenit câinele în direcția potrivită, până când și-a pus din nou labele pe buton”, mai relatează presa locală.

A vrut să-și găsească părinții biologici, dar a făcut o descoperire neașteptată. Cine era, de fapt, femeia cu care are d... A observat o pată roșie pe ochi, dar a crezut că e doar un vas de sânge spart. Curând a primit un diagnostic grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x