Antena Căutare

Un simplu şofer de autobuz a devenit o COMOARĂ naţională! Gestul lui a impresionat MILIOANE de oameni

Într-o lume în care fiecare e pe cont propriu şi îşi vede interesul, fără să mai ţină cont de cei din jur, gestul unui şofer din Suedia a stârnit o adevărat isterie.

Un simplu şofer de autobuz a devenit o COMOARĂ naţională! Gestul lui a impresionat MILIOANE de oameni Galerie
Şofer la volan

Într-o lume în care fiecare e pe cont propriu şi îşi vede interesul, fără să mai ţină cont de cei din jur, gestul unui şofer din Suedia a stârnit o adevărat isterie.

Andre Grandin conducea pe drumul dintre Vara şi Lidkoping, când, deodată, a zărit o fetiţă care plângea pe marginea şoselei. Pasagerii autobuzului au rămas cu gura căscată când au văzut că şoferul opreşte brusc, se dă jos şi se duce glonţ către copilă, pentru a vedea dacă este în regulă.

După câteva momente, a revenit în maşină fără să scoată un sunet şi şi-a continuat drumul liniştit. Unul dintre pasageri, Emma Gustafsson, a fost atât de impresionată de gestul bărbatului, încât a imortalizat momentul şi l-a răspândit pe Twitter.

Femeia povesteşte: “Nu ştiam ce se întâmplă. Apoi am văzut că s-a dus către fata care plângea şi asta ni s-a părut cu adevărat înduioşător."


În doar câteva zile, fotografia a devenit virală pe reţelele de socializare, adunând peste 50 000 de aprecieri. Un ziar local a încercat să stea de vorbă cu şoferul, iar acesta a declarat că nu i se pare că a făcut un lucru deosebit sau ieşit din comun, ci că aşa ar trebui să reacţioneze oricine. Mai mult decât atât, a povestit că a primit acasă zeci de buchete de flori şi bileţele de la oameni, în semn de mulţumire.

Sursa: mirror.co.uk

Nativi din Leu, atenție la emoții! Horoscopul zilei de 22 mai, cu Amalia... "Trotineto", cea mai nouă invenţie pe două roţi! Dani i-a făcut "rodajul" la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x