Antena Căutare

Un tânăr a aruncat frigiderul vechi într-o prăpastie, dar apoi a trăit o surpriză uriașă! Ce i s-a întâmplat (VIDEO)

Un tânăr s-a gândit să scape de un frigider vechi şi l-a aruncat, la propriu, într-o prăpastie! A filmat și s-a lăudat cu isprava sa, dar apoi a trăit o surpriză de zile mari!

Un tânăr s-a gândit să scape de un frigider vechi şi l-a aruncat, la propriu, într-o prăpastie! A filmat și s-a lăudat cu isprava sa, dar apoi a trăit o surpriză de zile mari!

Bărbatul a decis să scape de frigiderul vechi într-un mod memorabil. Mândru nevoie mare de isprava sa, acesta a rugat chiar și un prieten să-l filmeze când face acest lucru, doar că ideea s-a dovedit una...nefericită.

Imaginile, devenite virale, au ajuns la Garda Civil, care l-a identificat şi l-a acuzat că poluează mediul.

Tânărul şi prietenul său au fost obligaţi să scoată frigiderul din prăpastie, înapoi pe şosea. Şi asta nu e totul: bărbatul va plăti şi o amendă care ar putea ajunge la 45.000 de euro!

În plus, el a şi fost concediat de firma la care lucra. La rândul său, compania ar putea fi şi ea sancţionată pentru depozitarea ilegală a deşeurilor.

Primăria București împlinește 155 de ani. Cum arăta primul edil al capitalei, Barbu Vlădoianu?... Dulapul metalic ignifug, cel mai sigur obiect de mobilier de birou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x