Antena Căutare

Găsit după 49 de ZILE! Un tânăr a plutit cu barca pe mare, la voia sorții, până ce au ajuns salvatorii

epidemie Un tânăr din Indonezia se afla la pescuit atunci când s-a rătăcit cu barca pe mare. Timp de 49 de zile, puștiul de doar 18 ani a îndurat condiții greu de imaginat, până să ajungă salvatorii la el.

Un tânăr din Indonezia se afla la pescuit atunci când s-a rătăcit cu barca pe mare. Timp de 49 de zile, puștiul de doar 18 ani a îndurat condiții greu de imaginat, până să ajungă salvatorii la el.

Aceasta este incredibila poveste prin care a trecut Aldi Novel Adilang, un băiat de 18 ani din Indonezia, care obișnuia adesea să meargă cu barca la pescuit. Aceasta era meseria lui, învățată din familie.

Într-o zi însă, tânărul a plecat pe mare și, atunci când s-a pornit un vânt puternic, barca a fost dusă în larg și băiatul s-a trezit în ipostaza de a pluti în derivă, la voia sorții.

Găsit după 49 de ZILE!  Un tânăr a plutit cu barca pe mare, la voia sorții, până ce au ajuns salvatorii

Timp de 49 de zile, Aldi a fost nevoit să bea apă din mare și să supraviețuiască cu peștele prins în larg. Norocul a făcut că pe barcă a putut să facă focul și să gătească mâncarea, altfel șansele lui de supraviețuire ar fi fost mult mai mici.

După mai bine de o lună de plutit în derivă, o ambarcațiune din Panama l-a găsit și l-a salvat pe tânărul norocos. Așa cum era de așteptat, povestea a făcut rapid înconjurul lumii.

Această fetiță e noua senzație a internetului, l-a emoționat până și pe Ibrahimović! La doar șapte ani, a ridicat un sta... Caz desprins din filme, nu glumă! Un mire a fugit de la propria nuntă cu banii primiți în dar! Ce s-a întâmplat când s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x