Antena Căutare

Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale: „Un episod dintr-o telenovelă”

Declan, căci despre el este vorba, a trăit dezamăgirea vieții lui în momentul în care a aflat că proaspăta soție îl înșală. Însă, vestea a fost cu atât mai cumplită când a aflat cine este, de fapt, amantul! Află din rândurile de mai jos povestea desprinsă din telenovele!

Un tânăr a încremenit când a aflat cu cine îl înșală proaspăta soție. Nu i-a venit să creadă cine i-a putut face una ca asta! Galerie
Un tânăr a încremenit când a aflat cu cine îl înșală proaspăta soție. Nu i-a venit să creadă cine i-a putut face una ca asta! | Shutterstock

Declan Fuller, din Rhondda, South Wales, UK, este un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a fost luat prin surprindere chiar în momentul în care trebuia să trăiască una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, alături de cea pe care a ales-o să îi fie soție.

Numai că, el a aflat că partenera căreia i-a jurat iubire veșnică îl înșală. Infidelitatea nu i-a adus așa mare suferință precum i-a creat aflarea identității amantului. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacții

Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale

Declan și soția sa au împreună o fetiță, iar bucuria de a fi părinte i-a umplut sufletul bărbatului. Acesta își privea zilnic copila pe camera de supraveghere și era tare mândru să o vadă cum crește. Numai că, într-o zi, pe filmulețele înregistrate a observat un detaliu care l-a ruinat!

El a descoperit că soția calcă strâmb și are o relație extraconjugală, însă uimirea a fost cu atât mai mare cu cât amantul era chiar propriul lui tată, în vârstă de 44 de ani, potrivit Fanatik, care citează The Sun.

Bărbatul nu și-a putut crede ochilor, însă imaginile erau grăitoare. Soția sa, Stephanie, era surprinsă în timp ce intra, adesea, în camera socrului.

Ulterior, Declan a mărturisit că se simte trădat de cele mai importante și apropiate persoane din viața lui:

„Mă simt trădat, dar îmi este mai bine fără ei doi. Este rău! Cum a putut tatăl meu să-mi facă una ca asta?! Este ca un episod dintr-o telenovelă. Nu este normal!”, a declarat tânărul înșelat pentru publicația The Sun, citat de sursa menționată mai sus.

Aici mai multe imagini cu soția infidelă și socrul cu care se iubește:

Citește și: O femeie a descoperit în frigider un compartiment ascuns care provacă mirosul neplăcut. Unde se află acest “buzunar”

Soția infidelă este însărcinată acum cu socrul ei

La rândul ei, soția susține că a intrat în camera socrului pentru a se uita la un serial. Cu toate acestea, relația lor ar fi început să avanseze, iar femeia spune că a încercat, atunci, să pună capăt mariajului și să îl părăsească pe soț.

De asemenea, ea a mai adăugat că, de fapt, relația cu socrul ei ar fi început, cu adevărat, abia după ce ea și Declan s-au despărțit:

„Nu l-am înșelat pe Declan. Am început relația cu tatăl său cam la o săptămână după ce el m-a părăsit.”, a declarat Sthepanie, care este însărcinată acum cu fostul său socru și va avea gemeni, potrivit surselor citate mai sus.

În același timp, Declan a precizat că se bucură că a scăpat de căsnicia toxică, cu toate că îi pare rău pentru copii:

„Dacă nu aș fi cu capul pe umeri, tata ar fi sub pământ acum. Îmi pare rău pentru copii, vor trăi într-o familie foarte amestecată.”, a mai spus Declan, citat de sursele menționate mai sus.

Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacți... Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x