Antena Căutare

Mișcările lui de dans au cucerit internetul! Un bărbat din India a devenit CELEBRU pe rețelele de socializare. VIDEO

Un bărbat din India, profesor de electronică, a devenit celebru pe rețelele de socializare după ce a fost publicat un videoclip cu el dansând la o nuntă. El a spus că a fost copleșit de atenția pe care a primit-o, scrie BBC.com.

Un bărbat din India, profesor de electronică, a devenit celebru pe rețelele de socializare după ce a fost publicat un videoclip cu el dansând la o nuntă. El a spus că a fost copleșit de atenția pe care a primit-o, scrie BBC.com.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni celebru pentru mișcările mele de dans”, a spus Sanjeev Srivastava pentru BBC. El a dansat pe melodia „Aapke Aa Jane Se”.

Mai multe vedete indiene, precum actorii Arjun Kapoor și Anushka Sharma, i-au apreciat mișcările de dans pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contul lui de Twitter, care fusese deschis cu doar patru zile înainte de a fi publicat acest videoclip, are acum peste 3.000 de urmăritori.

Srivastava, în vârstă de 46 de ani, a spus că habar nu are cum a ajuns viral videoclipul cu el și cu soția lui dansând. Înregistrarea video a fost făcută de o rudă a lui, la o nuntă care a avut loc recent în familia sa.

Pe Twitter, Sanjeev Srivastava a fost poreclit „Unchiul dansator”, un hashtag cu această denumire începând să circule sâmbătă pe platforma de socializare.

Deși nu este dansator profesionist, bărbatul a spus că la vârsta de 10 ani a câștigat o competiție de dans. Crescând în Madhya Pradesh, el a participat în trei alte competiții – câștigând trofee la toate acestea.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult de... Ai procedat greșit în tot acest timp! Cum se curăță corect ananasul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x