Antena Căutare

VIDEO! Un american sustine ca in noua sa casa "locuieste" fantoma unui copil!

Un barbat din Statele Unite e convins ca a surprins pe aparatul foto fantoma unui copil, care sta langa un fotoliu, in sufrageria lui. Mai ales dupa ce a aflat de la vecini ca in casa cumparata recent de el a murit acum cativa ani un bebelus.

Un cuplu american sustine ca noua lor casa este bantuita, dupa ce au surprins intr-o fotografie ceea ce cred ei ca ar fi fantoma unui copil. John Gore, in varsta de 43 de ani, a vrut sa faca poze pisicii lui si a ramas socat cand a observat ca in cadru aparuse o silueta bizara.

Fantoma, care pare a fi a unui copil in jurul varstei de 4 ani, a primit din partea cuplului numele de "Johnny Junior". Barbatul a ramas si mai surprins cand a aflat de la vecini ca in acea casa a murit un nou-nascut.

Cuplul a spus ca aparitia fantomei nu este singurul lucru straniu care a avut loc noua lor casa. Ei sustin ca luminile se deschid si se inchid, iar canalele televizorului se schimba singure.

Insa cuplul nu doreste sa se mute. "Sunt ok cu asta, la fel si Sonia, sotia mea. Nu ne deranjeaza, presimt ca este o fantoma prietenoasa", a spus barbatul.

John Gore a inceput sa creada in fantome in 2004, cand matusa sa, Anne, a decedat. "Multa lume spune ca nu ai cum sa crezi, pana nu vezi. Pe Facebook, oamenii spun ca seamana foarte mult cu o umbra, dar silueta are o forma umana evidenta", a mai adaugat barbatul.

Daily Mail VIDEO! Horoscop 20 iunie: Vezi ce iti rezerva astrele!... VIDEO! Suporterii polonezi desfac berea cu maceta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x