Antena Căutare

Vietnam: Un barbat va fi operat de o tumora de 90 de kilograme!

Un vietnamez care are o tumora de 90 de kilograme va fi operat joi, de un profesor american la spitalul France-Vietnam din Ho Chi Minh City, in sudul tarii, informeaza AFP.

Interventia chirurgicala va dura intre opt si zece ore si va fi realizata de profesorul McKay McKinnon, cu ajutorul a opt medici si asistenti vietnamezi.

"Este vorba despre o operatie dificila, care prezinta riscuri importante, inclusiv privind viata pacientului. Sansele de reusita nu sunt decat de aproximativ 50%", a estimat directorul spitalului, doctorul Gerard Desvignes.

Tumora lui Nguyen Duy Hai, in varsta de 31 de ani, s-a dezvoltat de cand acesta avea patru ani. Excrescenta este localizata la piciorul drept. Barbatul a fost operat prima data in urma cu 14 ani, dar tumora, desi benigna, nu a incetat sa creasca, ajungand la diametrul de un metru si cantarind 90 de kilograme.

Operatia costa 12.000 de dolari.

Sursa: Antena3

FOTO: bighaber.com

GALERIE FOTO! Cum arata monedele special create pentru Olimpiada de la Londra 2012!... Stephen Hawking: "Femeile reprezinta singurul mister pe care nu l-am deslusit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x