Antena Căutare

Crin Antonescu: Romania nu are presedinte, are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Murighiol, unde USL s-a reunit pentru a-si negocia impartirea colegiilor pentru alegerile parlamentare, ca, in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca acesta a fost izgonit de alegatori si are "un fel de guvernator", care "coabiteaza cu domnul Zegrean".

Antonescu a spus ca, din punctul sau de vedere, "Romania are premier, pentru ca a fost investit de Parlament si nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori", informeaza Mediafax. De asemenea, liderul PNL a apreciat ca Romania are "un fel de guvernator", care "coabiteaza cu domnul Zegrean" sau cu "oameni din afara tarii".

In acelasi timp Crin Antonescu a afirmat ca, in privinta mesajului premierului Victor Ponta la Bruxelles, acesta are "toata capacitatea si toata legitimitatea" de a duce mesajul potrivit, ca forta si continut.

Traian Basescu: Oficialii UE stiu perfect ce se intampla in Romania. Barroso, Reding si Van Rompuy au ridicat problema i... Victor Ponta: Guvernul nu va tine cont de nicio parere a lui Basescu pe probleme economice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x