Antena Căutare

Diana Șoșoacă, noi declarații în scandalul divorțului. Cu ce îl amenință senatoarea pe soțul Silvestru

După ce soțul a amenințat-o cu divorțul și că vrea să îi ia numele, Diana Șoșoacă nu se lasă mai prejos și spune că ar putea să îl târască în instanțele judecătorești și zece ani.

Diana Șoșoacă, noi declarații în scandalul divorțului. Cu ce îl amenință senatoarea pe soțul Silvestru Galerie
Diana Șoșoacă, noi declarații în scandalul divorțului. Cu ce îl amenință senatoarea pe soțul Silvestru | Hepta

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul Dumitru-Silvestru a devenit deja de notorietate, însă senatoarea nu se lasă și îl amenință în continuare pe cel lângă care a stat șapte ani. Conflictul, care s-a transformat într-un scandal monden, cu acuzații de infidelitate și suspiciuni legate de fotografii compromițătoare, este pe punctul de a ajunge și pe coridoarele tribunalelor, potrivit declarațiilor ei recente.

Citește și: Diana Șoșoacă a rămas fără permis din cauza vitezei. Senatoarea s-a filmat în timp ce se certa cu polițiștii: „O să iau avionul”

Diana Șoșoacă își amenință soțul cu instanța

Dumitru-Silvestru Șoșoacă a amenințat-o pe Diana Șoșoacă că va divorța de ea și că îi va lua și numele de familie care a făcut-o celebră. La rândul ei, senatoarea nu s-a lăsat mai prejos și i-a promis soțului ei că îl va târâ în instanțele judecătorești și zece ani. Ba, mai mult, ar putea să îl lase și fără hainele de pe el.

„Vreau să aduc o lămurire cu privire la divorțul lui, că numele îmi va fi luat: un divorț poate dura și șapte ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și zece ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face. Sunt multe dosare de divorț pe care le-am avut în care partea adversă nu a avut șanse și nu pentru că sunt rea, ci pentru că își meritau soarta, la fel ca acest personaj care vrea să intre în politică urcându-se pe numele meu.”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit romaniatv.net.

Diana Șoșoacă a mai trecut prin două divorțuri și a mărturisit că s-a despărțit de primii doi soți din cauza lor.

De curând, Diana Șoșoacă a declarat că ar fi fost șantajată că o să fie publicate imagini cu caracter intim, în cazul în care nu va demisiona din funcție, iar soțul ei a sugerat că o astfel de răzbunare ar putea veni din partea unui presupus amant, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Câți ani are de fapt Diana Șoșoacă și care este numele ei complet. Puțini știu acest lucru

De la ce ar fi pornit scandalul din familia Șoșoacă

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a început în momentul în care senatoarea l-a suspendat pe soțul ei din conducerea partidului SOS România, potrivit digi24.ro. La acea vreme, ea spunea că, deși el este supărat din cauza deciziei, continuă să rămână o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

Însă, la scurt timp, soțul Silvestru a reacționat și a precizat că a aflat de această decizie „ilegală” din presă. El a ținut să transmită că proiectul SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”. Totodată, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”, potrivit sursei citate mai sus.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x