Antena Căutare

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a demisionat din Parlament

Desi USL a anuntat ca renunta la demisia in bloc din Parlament si intra in greva parlamentara, deputatul PNL Adriana Saftoiu si-a respectat promisiunea si a anuntat ca si-a depus la Secretariatul General al Camerei Deputatilor demisia din postul de deputat.

"Mi-am depus demisia la Secretariatul General al Camerei. Urmeaza sa fie introdusa pe ordinea de zi", a declarat Adriana Saftoiu, adaugand ca va ramane in continuare in PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat pe 23 ianuarie ca parlamentarii liberali vor sa demisioneze in bloc, pentru a forta organizarea de anticipate.

Printre cei despre care s-a vorbit ca si-au depus demisiile la secretariatul PNL s-au aflat Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si Mircea Diaconu.

VIDEO! Printul Paul ar putea deveni oficial membru al Casei Regale a Romaniei... PSD cere demiterea lui Jeffrey Franks dupa "hora" cu Sorin Blejnar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x