Antena Căutare

Emil Boc: Greva parlamentara a Opozitiei, imatura. Se comporta ca la gradinita

Uniunea Social Liberala a anuntat, luni, ca intra in greva parlamentara pana la alegeri, ca masura de protest la adresa Puterii. Premierul si presedintele PDL Emil Boc a considerat decizia Opozitiei drept "imatura si iresponsabila", politicienii opozitiei avand datoria sa isi exercite meseria pentru care sunt platiti, nu sa se comporte ca la gradinita, luandu-si jucariile si plecand acasa.

"Decizia este imatura si iresponsabila. Cand ai o slujba pentru care esti platit, trebuie sa iti faci datoria. Nu e ca la gradinita, esti suparat, iti iei jucariile si pleci acasa. Este un demers lipsit de consistenta", a declarat Emil Boc.

De asemenea, premierul a precizat ca, in democratie, politicienii trebuie sa asigure o competitie de idei si sa prezinte cu totii solutii pentru locuri de munca.

Foto: Intactimages

PSD cere demiterea lui Jeffrey Franks dupa "hora" cu Sorin Blejnar... Basescu, delegatiei FMI, BM, CE: Semnalele de la Bruxelles sunt pozitive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x