Antena Căutare

Momente grele pentru Radu Mazăre. Fostul edil de la malul mării a avut parte de un moment emoționant

Pentru Radu Mazăre ziua de astăzi a fost una specială pentru că la vorbitor a primit o altfel de vizită. Fostul primar al Constanței a așteptat cu sufletul la gură momentul, care în cele din urmă a venit.

Pentru Radu Mazăre ziua de astăzi a fost una specială pentru că la vorbitor a primit o altfel de vizită. Fostul primar al Constanței a așteptat cu sufletul la gură momentul, care în cele din urmă a venit.

Revederea cu mama şi cu fiul său a durat o oră, iar la final, Gabriela Mazăre a ieşit pe poarta penitenciarului Rahova vizibil emoţionată. Cu lacrimi în ochi, a spus că fiul ei va rezista după gratii.

Trei săptămâni va sta Radu Mazăre la Rahova, în carantină. Până acum a făcut testarea psihologică şi analize medicale. Iar în această perioadă are dreptul la două pachete de acasă. La telefonul din închisoare poate vorbi însă în fiecare zi, timp de o oră. Iar următoarea vizită o poate primi vineri. Radu Mazăre spune că are parte însă de condiţii mult mai bune faţă de cele din Madagascar, unde a stat până la momentul extrădării.

După o zi petrecută în arest, iubita lui Mazăre a fost eliberată. Ea a rămas în Madagascar unde, la scurt timp, prim-ministrul i-a cerut să explice, într-un memoriu, ce s-a întâmplat, susţine fratele fostului policitian.

La finalul perioadei de carantină, Radu Mazăre va afla în ce penitenciar îşi va ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare. Poarta Albă, Tulcea sau Slobozia.

Premierul Dăncilă: Voi vota duminică la referendum... Scandalul crucilor acoperite cu saci de gunoi, din Valea Uzului, ar putea rupe colaborarea dintre UDMR și PSD-ALDE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x