Antena Căutare

Florin Zamfirescu despre infarctul suferit: "Am trecut printr-o mica perioada de spaima"

Dupa ce a suferit un infarct si a stat doua saptamani in spital, Florin Zamfirescu se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu ii place sa fie menajat din cauza starii sale de sanatate si nu poate intra cu niciun chip in rolul de pacient in convalescenta.

Florin Zamfirescu a vorbit despre problemele sale de sanatate intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Observator.

Actorul spune ca se simte bine si povesteste ca a trecut „printr-o mica perioada de spaima". Florin Zamfirescu spune ca infarctul pe care l-a suferit a fost provocat de oboseala, fumat, dar si de faptul ca nu mai este tocmai tanar.

„Am simtit o arsura, o chestie foarte... N-am mai avut niciodata asa ceva. Am chemat salvarea! Si cand am vazut ca ei insista sa ma duca pe carucior, sa ma duca. Atunci am inteles ca e foarte serios", a declarat actorul.

Acum, nu vrea sa se gandeasca prea mult la starea sa, prefera sa se bucure de fiecare moment si sa se considere, in continuare, sanatos.

Infarctul pe care l-a suferit l-a facut sa inteleaga mai bine prin ce trece colegul sau de breasla, Iurie Darie. „Iurie Darie are o varsta cand ar trebui sa stea, nu in fata aparatelor de filmat, ar trebui sa stea linistit si sa-si petreaca obstescul sfarsit, pe care-l vom peterce cu totii, in mod civilizat, nu mediatizat."

Cand vine vorba despre viata personala, Florin Zamfirescu prefera sa ramana discret. A marturisit doar ca este din nou indragostit, insa nu a oferit numele persoanei iubite.

Foto: Intact Images

Afla care sunt punctele cheie ce se vor discuta la Consiliul European!... UPDATE! Victor Ponta a primit insemnele de sef al delegatiei la Bruxelles. Basescu a ramas la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x