Antena Căutare

Iliescu se intreaba de ce se grabeste ratificarea Tratatul fiscal: "Cat pricepe Basescu?"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat ca nu intelege de ce Puterea de la Bucuresti se grabeste sa semneze Tratatul european de guvernanta fiscala, fara a analiza consecintele asupra Romaniei. El a adaugat ca Opozitia nu se opune Tratatului dar doreste organizarea unor dezbateri.

"Nu avem rezerve si atitudini negative, dar vrem sa il intelegem mai bine, sa il analizam si sa il descifram (...) "Nu imi explic. Nu inteleg aceasta graba, cand in Europa toata lumea sta si analizeaza (...) Nu stiu de ce se grabeste domnul Basescu, eu nu stiu ce cunostinte are el si cata economie intelege el si ce pricepe din toate acestea. De ce impinge de la spate o tara sa se angreneze intr-o aventura", a declarat Ion Iliescu.

Totusi, presedintele de onoare al PSD a evitat sa se pronunte asupra unor eventuale riscuri pe care le-ar avea pentru Romania semnarea Tratatului.

Foto: Intactimages

Premierul Ungureanu roaga USL sa semneze protocolul pentru Tratatul fiscal... Coalitia de guvernamant a semnat protocul de sustinere a Tratatului fiscal UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x