Antena Căutare

Membrii cabinetului Boc, convocati de Basescu la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu i-a convocat pe membrii Cabinetului Boc, in aceasta dimineata, la ora 10.00, la Palatul Cotroceni.

UPDATE 12.40: Sedinta la care au participat presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, precum si mai multi ministri, s-a incheiat dupa aproape doua ore. Premierul Emil Boc a declarat ca la sedinta a participat si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Tema principala a discutiei a fost prognoza economica pentru perioada urmatoare.

Liderii PDL s-au intalnit, aseara, la sediul din Aleea Modrogan, unde au discutat, cel mai probabil, tot despre concluziile reuniunii de la Bruxelles.

Intalnirea a avut loc inainte de sedinta coalitiei de astazi. In cadrul acesteia, premierul Emil Boc va face o informare, in contextul in care Comisia Europeana urmeaza sa dea luni prognoza de crestere economica pentru Romania.

Sursa: Antena3

Boc: Proiectul de buget nu va fi trimis Parlamentului luna aceasta. Discutiile cu FMI nu s-au finalizat... Regele Mihai despre Basescu: "Cu cat sunt mai marunte jignirile sale, cu atat se crede mai important"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x