Antena Căutare

PDL va contesta la Curtea Constitutionala legea referendumului

Partidul Democrat liberal va contesta la Curtea Constitutionala legea referendumului care prevede demiterea presedintelui tarii prin votul majoritatii celor prezenti la urne.

Anuntul a fost facut de presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase si liderul deputatilor PDL Mircea Toader. Acestia au declarat ca juristii partidului lucreaza la documentul de sesizare a Curtii Constitutionale.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, cu 187 de voturi "pentru", 56 "impotriva" si 5 abtineri, proiectul care modifica Legea referendumului si instituie demiterea presedintelui, la referendum, prin votul majoritatii celor prezenti la urne.

Proiectul schimba conditia de validare a referendumului de demitere a presedintelui din intrunirea votului majoritatii alegatorilor inscrisi in listele electorale in votul majoritatii celor prezenti la urne, anunta Mediafax.

FOTO: Intact Images

Victor Ponta, despre demisia lui Voiculescu: "Orice senator care pleaca de la noi este o pierdere"... VIDEO! Traian Basescu si-a cumparat un Ford B-max: "E ca-n Star Trek"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x