Antena Căutare

Ponta: Eu cu Antonescu suntem ca Fidel Castro si Che Guevara, dar dictatorul n-a fugit

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, in contextul discutiei despre fosti rebeli ajunsi presedinti de partide, ca el si Crin Antonescu sunt ca Fidel Castro si Che Guevara, precizand insa ca desi ei au coborat din munti, "dictatorul" este inca la Palat si nu a fugit.

Intrebat daca tine neaparat sa fie liderul Opozitiei, Victor Ponta a replicat: "Nu, eu tin foarte tare ca din 2012, unul dintre noi sa fie liderul Guvernului, celalalt liderul Opozitiei".

"Daca tot ziceti ca am fost rebeli, cred ca suntem, sper ca domnul Antonescu sa nu se supere, ca Fidel Castro si Che Guevara, dar dictatorul inca n-a fugit, adica dictatorul e tot aici. Noi am coborat din munti, dar dictatorul e inca la Palatul lui asa ca lupta continua. Dar si ei s-au despartit la un moment dat", a sustinut Victor Ponta.

Pe Antonescu nu l-a suparat comparatia

Antonescu a spus ca nu se supara, dar a criticat in gluma "naravul" pesedistilor care vin cu exemple de acest gen. "Asta e naravul pesedistilor de ieri si de azi, nu da exemple cu Havel, cu alti oameni, vine cu Castro si cu Che Guevara...", a spus Crin Antonescu.

La randul sau, Ponta s-a scuzat spunand: "Ce sa fac si eu, din propria istorie, asta e situatia".

"In conditia asta de oameni care, sunt convins, si dansii si noi, si dumnealui si eu, cu toate distantele ideologice, cu toate divergentele, iacata si asta cu Fidel Castro si Che Guevara, poate sa inceapa un scandal mare aici care sa dureze vreo cinci anisori intre noi. Problema e insa ca Che Guevara nu mai e aici, Fidel Castro probabil ca mai e putin, sunt departe, noi avem de-a face cu o alta chestiune, reala, autentica, periculoasa in Romania, si de aceea s-a profilat ideea asta a profilarii dintre aceste doua partide", a conchis Antonescu.

Social-democratii isi aleg sefia Consiliului National: Adrian Nastase si Gheorghe Nichita, in cursa... Olguta Vasilescu :"Probabil Udrea calculeaza in posete Vuitton"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x