Antena Căutare

Presedintele Basescu, despre scandalul carnii de cal: "E o mare problema. Romania ar putea fi decredibilizata multi ani"

In cadrul declaratiei de presa sustinute duminica la Palatul Cotroceni, presedintele Basescu a vorbit si despre scandalul in care ar fi implicata zilele acestea tara noastra, referitor la comercializarea a mari cantitati de carne de cal, sub eticheta de "carne de vita".

Presedintele Traian Basescu nu a lasat loc de neintelegeri atunci cand a fost intrebat despre scandalul comercializarii carnii de cal, etichetata ca provenind de la vite. "E o mare problema. De se va constata ca au existat nereguli la expeditor, in Romania, Romania va fi decredibilizata pentru multi ani", a spus Basescu.

"Sper ca nu se va intampla asta. Carnea de cal e comestibila, dar o etichetare falsa va decredibiliza Romania, iar riscurile sa avem restrictii la export sunt extraordinar de mari", a aratat presedintele tarii.

Traian Basescu: "Romania are in plus sase miliarde de euro fata de bugetul precedent"... Gigi Becali isi asteapta in Dubai sentinta definitiva in dosarul sechestrarii de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x