Antena Căutare

Sedinta extraordinara a Parlamentului: Un politician a batut o pisica pana la lesin

La initiativa Opozitiei, senatorii si deputatii au participat luni la o sedinta extraordinara " "pentru dezbaterea situatiei politice, economice si sociale din Romania". Unii politicieni au tinut discursuri, altii au aplaudat sau si-au manifestat dezaprobarea, dar cel mai violent a fost un parlamentar care... a batut o pisica virtuala pana a lesinat.

In timp ce pe la tribuna plenului reunit s-au perindat liderii Puterii si cei ai Opozitiei, pentru unii alesi se pare ca a fost mai interesant sa citeasca ziare ori reviste, sa navigheze pe internet, sa se uite la filmulete si, chiar, sa se joace.

Un parlamentar a ales sa-l bata pe "Talking Tom" pe o tableta. Si a fost perseverent, pisica cazand lata si vazand stele verzi.

Sedinta solemna in Parlament de Ziua Unirii: Opozitia nu participa... Nastase: Nu se mai poate plasmui ceva in beciurile de la Cotroceni care sa stearga numele lui Basescu de pe pancarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x