Antena Căutare

Crin Antonescu este noul presedintele al Senatului: "Nu a fost incalcata Constitutia"

Sedinta Senatului pentru revocarea din functie a lui Vasile Blaga a inceput, marti, sub conducerea vicepresedintelui forului legislativ Ioan Chelaru (PSD). Chelaru a mentionat ca presedintele Senatului nu poate conduce sedinta in care se discuta revocarea sa. Crin Antonescu a fost ales in functia de presedinte al Senatului, in urma revocarii lui Blaga.

UPDATE 18.15: Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost ales, marti, in functia de presedinte al Senatului. Antonescu a fost ales cu 73 de voturi "pentru", iar un vot a fost anulat. Votul a fost secret, pe buletine.

Urmeaza o sedinta a Biroului permanent al Senatului.

UPDATE 17:50: Crin Antonescu este singura propunere pentru sefia Senatului, din partea USL.

UPDATE 17.43: Vasile Blaga a fost revocat din functie cu 72 de voturi pentru.

Ioan Chelaru a precizat ca intr-o sedinta a Biroului permanent care a avut loc in urma cu 25 de minute s-a stabilit ca el sa conduca sedinta.

El a precizat ca si-au inregistrat prezenta 71 din 124 de senatori, cvorumul fiind indeplinit. Senatorii PDL nu sunt prezenti.

Stire in curs de actualizare...

Blaga si Anastase fac contestatie la Curtea Constitutionala: "Sesiunea extraordinara este convocata ilegal"... Traian Basescu: "Cer liderilor USL, PC, UNPR si UDMR sa inceteze actiunile impotriva institutiilor statului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x