Antena Căutare

Udrea, pe Twitter: "Nu mergeti la piata cand va este foame!"

Nu mergeti la piata cand va este foame! Acesta este sfatul ministrului Turismului si Dezvoltarii regionale, postat pe Twitter. Elena Udrea a scris aici ca nu mai are in frigider decat un borcan cu zacusca si i-a anuntat pe cititori ca va merge la piata.

"De trei zile am in frigider doar un borcan cu zacusca. Cand termin treaba, ma duc la piata. O fi iesit loboda?" s-a intrebat ministrul Turismului pe Twitter.

Un prieten virtual a sfatuit-o sa cumpere andive, ca alternativa. "A iesit, da' e scumpa. Mai bine ia un borcan cu andive!" Ministrul a primit si alte sugestii din partea prietenilor de pe retelele de socializare. "Nu stiu, da spanacul este in toi in perioada asta", a scris Bogdan.

Hotarata sa isi cumpere loboda, Elena Udrea aplecat la piata. Dupa ce, aparent, a dat iama in trufandale, Elena Udrea a tras concluzia: Nu mergeti la piata cand va este foame!

Miercuri, Elena Udrea a scris pe Facebook ca la sedinta de Guvern aflata in derulare la acel moment se discuta legea fatadelor, care ii va obliga pe proprietari sa renoveze partea exterioara a imobilelor pe care le detin. Ministrul Elena Udrea a respins ideea conform careia ar posta pe Facebook in timpul sedintelor de Guvern.

Antena3



Adrian Severin raspunde anchetei Sunday Times: "Nu sunt corupt, sunt doar un om foarte incomod"... Basescu: "PNL poate sa plece la razboi daca vrea, dar singur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x