Antena Căutare

VIDEO! Alegeri cu scandal in mai multe localitati din tara

Unii romani si-au dorit atat de mult sa voteze incat s-au calcat in picioare in fata sectiilor de votare. Iar cei care n-au reusit sa-si exercite dreptul constitutional s-au enervat cumplit.

In localitatea ilfoveana Tunari, oamenii au inceput sa faca scandal pentru ca sectia de vot s-ar fi inchis inainte de ora 21. In timpul scandalului, unul dintre membrii comisiei de vot a facut infarct. Barbatul a plecat de la sectia de votare cu o ambulanta. Multimea nu s-a linistit nici la sosirea jandarmilor.

In localitatea Mogosoaia, oamenii spun ca nu au fost lasati sa voteze, iar actualul primar i-ar fi amenintat ca ii lasa fara locuri de munca daca nu il voteaza.

Satui sa stea la coada, zeci de cetateni din comuna Curcani, judetul Calarasi, au incercat sa intre cu forta in sectia de vot.
Jandarmii care se aflau acolo, inca de la pranz, au reusit sa-i tina in frau.

Spiritele s-au incins in Curcani, cu cateva ore inainte, dupa ce un candidat s-a napustit asupra comisiei de votare. De la primul pumn, pana la revolta a fost un singur pas. Nimeni si nimic nu a putut sta in calea alegatorilor furiosi care au cerut anularea scrutinului.

Mai multi scandalagii au fost dusi la sectie si risca sa se aleaga cu dosare penale.

Roberta Anastase, acuzata ca a incercat sa fraudeze rezultatele alegerilor... K1 in Consiliul Judetean Iasi: Catalin Morosanu a castigat un mandat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x