Antena Căutare

VIDEO! Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din Petrila

Un barbat din Petrila si-a dat foc in Sectia de votare amenajata in Grupul Scolar "Constantin Brancusi" din localitate, el sustinand, inainte de a recurge la acest gest, ca ani la rand a fost dezavantajat de primarul si secretarul localitatii, flacarile fiind stinse de pompieri.

Barbatul a mers la vot la Sectia de votare amenajata in Grupul Scolar "Constantin Brancusi" din localitate, iar inainte de a intra in sediu a amenintat ca isi va da foc pentru ca ani la rand a fost "dezavantajat si nedreptatit" de primarul orasului, Ilie Patrusel, si de secretarul localitatii, Toma Vargatu, potrivit Mediafax.

Barbatul a spus ca ani la rand nu si-a gasit dreptate nici in justitie, avand mai multe procese cu Primaria pentru mai multe proprietati. Dupa ce a amenintat ca isi va da foc, barbatul a intrat in sectia de votare, unde a si recurs la acest gest, folosind petrol amestecat cu apa.

Echipajele de interventie, formate din jandarmi, politisti si pompieri, erau deja la fata locului cand s-a produs incidentul intrucat au fost anuntate ca o persoana ameninta ca isi va da foc in fata liceului si au reusit sa stinga flacarile cu un extinctor. Barbatul a fost dus la Spitalul din Petrosani cu o ambulanta.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

VIDEO! Urmariti editia speciala a Observatorului, de la 20:20... Bucuresti, exit-poll ora 13.00: Oprescu 70.3%, USL 66.1%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x