Antena Căutare

Viorica Dăncilă, lovitura de grație pentru Iohannis. „E un președinte cu multe dosare penale care se judecă cu bătrânii pentru o casă”

Viorica Dăncilă îl atacă dur pe Klaus Iohannis: „E un președinte cu multe dosare penale care se judecă cu bătrânii pentru o casă! Cum vedeți dumneavoastră în fruntea României un președinte care calcă în picioare Constituția” 

„Liviu Dragnea a plătit pentru ceea ce a făcut, dar cum plătește Klaus Iohannis pentru că a jurat cu mâna pe Constituție și a călcat în picioare legea fundamentală. Haideți să vedem și să avem o abordare corectă față de ceea ce a făcut fiecare. În momentul acesta avem un președinte care a încălcat Constituția, un președinte care a încălcat separarea puterilor în stat, un președinte care vrea puterea absolută în România.” , a adăugat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, situație tensionată în timpul dezbaterii. Ce a răspuns fostul premier când a fost întrebat dacă l-a ang... ”Iohannis a împărțit România între cei care au în inimă galben și cei care au în inimă tricolorul”. Anunțul făcut de Dăn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x