Antena Căutare

Atenție ce mâncați! "Am cumpărat pui vopsit, pentru a arăta ca puiul de țară"

O femeie din București a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută! Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini, fiind revoltată de ce  fel de carne se vinde în supermarket.  

O femeie din București a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută! Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini, fiind revoltată de ce fel de carne se vinde în supermarket.

Aceasta susține că puiul pe care îl cumparase era vopsit să pară mai gălbui și natural, deși produsul se dorea a fi autentic.

”Niște aripioare bronzate organic…*pui crescut lent, în peste 65 de zile*. Pe deasupra se observă vopseaua galbenă și surpriză: interiorul caserolei nu s-a *bronzat* Pentru că, probabil, au făcut economie de colorant. Tot românul să creadă că este carne de pui galbenă „de țară”.

Colac peste pupăză, obsevăm multe mămici care cumpărau din hipermarket acest produs pentru copiii lor. Normal, doar este „sănătos””, a scris femeia pe pagină personală de Facebook.

O femeie din Cluj, jignită de doi polițiști: "Hai, marș!". Ce îi întrebase biata femeie... Bătaie cu pumni și picioare, într-o intersecție din Galați. Un bulevard întreg a fost blocat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x