Antena Căutare

Dan de la Fly Project, în izolare cu copiii. Cum au petrecut de sărbători? "De Înviere am făcut o conferință video"

Pentru Raluca Bădică a fost destul de dificil să afle cum e viaţa în izolare acasă la Dan Deneş, jumătatea trupei Fly Project, pentru că micuţa Nicole a preluat legătura.

Şi în astfel de situaţii, e uşor de înţeles că, nu de puţine ori, copiii preiau controlul în familie. Este şi cazul familiei Fly Project.

Dan Deneș împreună cu soția, încearcă să găsească dieferite activități pentru copii, în această perioadă de izolare. Artistul a spus că păstrează legătura cu cei de la grădiniță, pentru că în fiecare zi, aceștia le trimit idei de activități, pentru a-i ține pe cei mici ocupați.

Dan a spus că îi lipsește restul familiei, părinții, prietenii, dar și socalizarea, deoarece în această perioadă trebuie să păstrăm distanțarea socială.

Dan Deneș și Raluca s-au căsătorit în 2014 și au împreună 2 copii, o fetiță și un băiețel.

Fly Project

Fly Project este o formație românească de muzică dance, formată din Tudor Ionescu și Dan Deneș. Trupa a debutat pe piața muzicală în 2005 cu piesa Raisa, care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România și ulterior a lansat albumul Fly Project. Formația a devenit populară prin piesele cum ar fi "Mandala", "Goodbye", "Musica" și "Back In My Life".

Pentru mai multe detalii, umăriți video-ul de mai sus!

Bogdan Badea, CEO eJobs România: ”Toate eforturile noastre din următoarea perioadă se vor concentra pe repornirea pieței... Pensionarii nu vor fi izolați: "Staţi liniştiţi! Nu vom impune lucruri inumane!" Primele măsuri de relaxare în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x