Antena Căutare

FOTO! Și-a comandat salată, dar a primit-o cu piulițe! Ce s-a întâmplat când i-a spus chelnerului să-i schimbe mâncarea

O secundã de neatenţie a fost de ajuns că o tanãrã din Vaslui sã aibã o surprizã neplãcutã în salată comandatã de la un restaurant din Vaslui.  Aceasta a avut ghinionul de a gãşi un capac de protecţie pentru şuruburi fix în mâncare.

O secundã de neatenţie a fost de ajuns că o tanãrã din Vaslui sã aibã o surprizã neplãcutã în salată comandatã de la un restaurant din Vaslui. Aceasta a avut ghinionul de a gãşi un capac de protecţie pentru şuruburi fix în mâncare.

Tanãra a povestit pentru publicația locală vremeanoua.ro cã nu a fost o mare problemã, dar reacţia angajaţilor restaurantului a înrãutãtit situaţia.

“A dat comandã, prin telefon, un coleg sã îmi fie livratã la muncã o salatã greceascã. Am mâncat din ce era deasupra, apoi am dat de acel obiect metalic. Am sunat la bãiatul ce făcea livrãrile şi i-am spus ce am gãsit şi i-am cerut sã o schimbe. În acel moment, el a început sã spunã cã nu are cum, cã nu a fost pus intenţionat”, povestit Bianca, o ospãtãritã de la un alt restaurant.

Potrivit reprezentanţilor localului, refuzul bãiatului care a adus comandă a fost negativ din cauza unei neînţelegeri. “Din cauza zgomotului din restaurantul nostru, dar şi cel din restaurantul Tosca, bãiatul de la livrãri a înţeles cã în salatã este porumb, nu şurub. Şi i-a spus cã nu are rost sã-i schimbe comandă pentru cã în salatã au apãrut douã boabe de porumb. Din pãcâte, nu şi-a dat seama cã este vorba de o piesã metalicã”, au explicat aceștia.

Sursa: vremeanoua.ro

Tragediile nu se mai opresc! O persoană s-a înecat pe litoral, la Mamaia... La scăldat, în piscina din curtea bisericii: "Nu am fost niciodată la mare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x