Antena Căutare

Clipe de coșmar în București! Trecătorii s-au ÎNGROZIT când au văzut ce se află pe o bancă

carne pe bancaClipe de coșmar pentru locuitorii din București, după ce în cursul serii de 1 octombrie numeroși trecători au trecut printr-o sperietură de zile mari.

Clipe de coșmar în București! Trecătorii s-au ÎNGROZIT când au văzut ce se află pe o bancă Galerie
| Sursa foto:imobiliare.ro

Clipe de coșmar pentru locuitorii din București, după ce în cursul serii de 1 octombrie numeroși trecători au trecut printr-o sperietură de zile mari.

Oamenii mergeau liniștiți pe stradă atunci când ceva le atrăgea atenție pe o bancă. După ce se apropiau, trecătorii trăiau un adevărat șoc sau se speriau, văzând despre ce este vorba!

Cineva a decis că cel mai potrivit loc pentru a arunca o carcasă de miel gătit la cuptor este chiar pe o bancă de pe Bulevardul Baba Novac, în timpul nopții.

Clipe de coșmar în București! Trecătorii s-au ÎNGROZIT când au văzut ce se află pe o bancă

Așa cum era de așteptat, trecătorii s-au speriat cumplit și și-au făcut tot felul de scenarii până să se apropie mai bine de carcasa de miel și să vadă că, cel mai probabil, a fost vorba despre cina cuiva și nu despre un act de cruzime în stradă.

Contribuții sănătate 2019. Cât crește CASS din 2019 si cât vor plăti românii la sănătate... INCENDIU VIOLENT în Măgurele! Casa unor bătrâni A ARS complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x