Antena Căutare

A fost amânat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Când se joacă partida

Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amânat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramată întâlnirea celor două echipe de fotbal.

trofeiul ligii campionilor asiei
Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amânat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramată întâlnirea celor două echipe de fotbal. | Profimediaimages.ro

După ce Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, a fost eliminată dramatic, la penalty-uri, Al-Hilal, Ulsan şi Yokohama sunt cluburile rămase în luptă pentru trofeul cel mai important în fotbalul inter-cluburi din Asia.

Meciul dintre Al Ain și Al Hilal a fost amânat

Conform programului anunțat pentru semifinalele Ligii Campionilor Asiei, pe data de 16 aprilie, ora 19:00, Al Ain și Al Hilal trebuiau să se întâlnească. Însă meciul a fost anulat.

Meciul a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din țară, a anunțat marți Asociația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite.

„Din cauza condițiilor meteorologice și a fluctuațiilor meteo la care este supusă țara, Asociația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, după consultarea cu autoritățile competente, a decis să amâne toate meciurile programate pentru astăzi, marți, 16 aprilie”, se arată într-un comunicat postat de asociație pe X. Potrivit Al Arabiya, meciul a fost amânat pentru miercuri.

Emiratele Arabe Unite se confruntă cu ploi abundente, furtuni și fulgere în toată țara, precum și grindină în unele zone.

Centrul Național de Meteorologie (NCM) a emis marți o avertizare meteo prin care îndeamnă toți locuitorii să ia măsurile de precauție necesare și să respecte măsurile de siguranță în timpul ploilor.

Programul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Meciurile se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY

Programul anterior anunțat de Asociația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite pentru semifinalele Ligii Campionilor Asiei era:

În data de 16 aprilie, de la ora 19:00, Al Ain și Al Hilal, meci reprogramat pentru miercuri, 17 aprilie. Partida se vede exclusiv în AntenaPLAY de la ora 19:00.

În data de 17 aprilie, de la ora 13:00, exclusiv în AntenaPLAY, meciul Ulsan – Yokohama. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

În data de 23 aprilie, de la ora 21:00, exclusiv în AntenaPLAY, meciul Al-Hilal – Al-Ain.

În data de 24 aprilie, de la ora 13:00, exclusiv în AntenaPLAY, meciul Yokohama – Ulsan.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Programul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Meciurile se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY... A fost aprinsă Flacăra Olimpică. Locul unde s-a întâmplat are o poveste uluitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x