Antena Căutare

Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet! În ziua nunții ei a făcut un gest care a impresionat întreaga Românie!

In cea mai importanta zi din viata ei, aceasta mireasa a facut un gest care a impresionant toata Romania! “O adevarata lectie de viata”

Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet! În ziua nunții ei a făcut un gest care a impresionat întreaga Românie!
| stiaica.info

Aceasta este povestea unei femei din Reșița care în ziua nunții ei nu a putut sta departe de mama sa trecută în neființă! Tânăra a făcut un gest care a emoționat o țară întreagă!

La cel mai important eveniment din viața ei, tânăra din imagine și-a dorit ca ambii părinți să fie alături de ea. Tatăl o ținea de mână, iar mama de suflet, deoarece murise în urmă cu ceva timp. Cea mai mare durere a fetei era că mama ei nu a apucat să o vadă mireasă!

Femeia a făcut un gest cu totul și cu totul demn de laudă! A mers la cimitir în rochia de mireasă, înainte de începerea petrecerii de nuntă, cu un buchet mare de flori în mână pe care l-a așezat pe mormântul celei care i-a dat viață!

A sta de vorbă cu mama ei și i-a cerut binecuvântarea!

Fotografia cu tânăra mireasă la mormântul mamei ei a apărut în online unde a strâns aproximativ 5000 de reacții pozitive: “Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică.”

(sursa: stiaica.info)

Tatăl vitreg o filma în timp ce o viola! Minora accepta de frică: "M-ar fi dat afară din casă..."... Ministrul Transporturilor a făcut o vizită în toiul nopții pe șantierul de la Podul Constanţa din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x