Paste

Paste

Spaghete de post, cu sos de roșii și multe legume

- ingrediente -

Simple, rapide și foarte gustoase aceste  spaghete de post, cu sos de roșii și multe legume!

  • 500 g spaghete
  • 1 ceapă, galbenă
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de țelină
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras, roșu
  • 300 g ciuperci champignon
  • ulei de măsline
  • 200 g sos de roșii
  • apă
  • sare

- mod de preparare -

 Legumele se curăță, se clătesc și se toacă în cuburi mici.
Se călesc în puțin ulei de măsline, până sunt ușor pătrunse.
Se adaugă ciupercile tocate mărunt, apoi, când acestea sunt pătrunse, se adaugă sosul de roșii.
Se lasă sosul de legume să fiarbă până se îngroașă, asezonându-l cu sare și piper.
Între timp, spaghetele se fierb în apă clocotită cu sare, se scurg și se servesc cu sosul de legume.
Să vă fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest