Antena Căutare

Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Jean de la Craiova și Virgil Mănescu spun „Poftiți pe la noi!”

Luni și marți, de la 20:30, e rândul Biancăi Drăgușanu, al Danielei Crudu, al lui Jean de la Craiova șI al lui Virgil Mănescu să spună „Poftiți pe la noi!” și să adune cât mai mulți bani pentru un alt caz social.

Luni și marți, de la 20:30, e rândul Biancăi Drăgușanu, al Danielei Crudu, al lui Jean de la Craiova șI al lui Virgil Mănescu să spună „Poftiți pe la noi!” și să adune cât mai mulți bani pentru un alt caz social.

Cei patru vor ajunge în județul Gorj, lângă Târgu Cărbunești, pentru a ajuta o familie cu opt copii. Soții Bobeanu și cei opt copii ai lor, patru fete și patru băieți, locuiesc într-o căsuță dărăpănată pe care au căpătat-o de la un bătrân pe care l-au îngrijit în ultimii săi ani de viață. Toți membrii familiei trăiesc doar din salariul tatălui și alocațiile copiilor. Părinții abia se descurcă să pună zilnic de mâncare pe masă pentru cei mici, iar de condiții decente de trai nici nu se pune problema.

Mama e tristă că niciunul dintre copiii ei nu a putut merge vreodată într-o excursie, pentru că nu au bani, iar jucăriile lor sunt primite, în mare parte, de la alți copii. De sărbători le este cel mai greu, pentru că niciodată nu sunt bani de cadouri. Pentru a le transforma casa în care locuiesc într-un cămin adevărat și pentru a le oferi șansa la ocopilărie cât mai fericită, Bianca, Daniela, Virgil și Jean vor paște caprele, vor face curat la animale, vor spăla mașini într-o spălătorie auto, vor curăța șezlongurile la o piscină, vor face pâine și, bineînțeles, vor participa la spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre.

Dacă Virgil Mănescu se va dovedi pe cât de elegant, pe atât de muncitor și serios, Daniela Crudu îi va face din nou zile fripte lui nea Mărin.

„Ești cea mai puturoasă ființă de pe fața Pământului”, va striga la un moment dat nea Mărin.

Daniela însă își va vedea de ale ei: avându-l pe Jean de la Craiova lângă ea, care îi va cânta ori de câte ori va dori, bruneta va dansa în grădină, în spălătoria auto, pe tractor șI chiar pe un gard. Gazda emisiunii nu îi va trece ușor cu vederea aceste scăpări și va profita de fobia de păsări pe care Daniela o are și o va speria de câte ori va avea

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x