Supe și ciorbe

Supe și ciorbe

Borș de fasole grasă

- ingrediente -

  •  300 g fasole grasă
  •  zarzavat tăiat cubuleţe
  • 1,5 l bors
  • 4 linguri bulion de rosii
  • o ceapă, un ardei iute
  • sare
  • mărar, leuștean sau pătrunjel

- mod de preparare -

Fasolea, curăţată de aţe, se rupe bucăţi si se spală bine.
Se pune la fiert în apă rece, adăugându-se sare după gust si zarzavatul, imediat ce apa a început să fiarbă.
Când totul a fiert bine, se adaugă bulionul si borsul fierbinte, în care s-au fiert anterior ceapa si ardeiul, curăţate si tocate foarte mărunt.
Se lasă să dea totul câteva clocote.
Se serveste fierbinte, presărat cu lverdeață.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest