Antena Căutare

Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Melissa Azak s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Burlacul atunci când a încercat să-i intre în grații lui Andi Constantin. Tânăra avea o frumusețe aparte și o eleganță greu de egalat.

Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia Galerie
Îți mai amintești de Melissa Azak? | Antena 1

Chiar dacă nu a format un cuplu cu Andi, Melissa a rămas printre preferatele telespectatorilor. Tânăra postează des pe rețelele sociale, așa cum s-a întâmplat și recent după cutremurele care au lovit Turcia și Siria.

Melissa a preluat o postare și a publicat-o pe Insta Story. Tânăra a scris: "Ei nu sunt ok. Eu nu sunt ok. Tu nu ești ok".

Melissa Azak a fost a treia finalistă de la Burlacul 2021. Tânăra a mărturisit că Andi a fost motivul pentru care s-a înscris în emisiunea matrimonială prezentată de Răzvan Fodor. Melissa a hotărât să se înscrie în emisiunea matrimonială de la Antena 1 după ce a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul.

Născută în Franța și pe jumătate turcoaică, Melissa Azak este de profesie designer vestimentar, pasiune pe care și-a dus-o la un alt nivel în facultate.

Bassam, haistylist-ul vedetelor, este îngrijorat pentru familia sa

În România este supranumit "Hairstylist-ul vedetelor" și multe femei se bucură de serviciile lui. Deși pare că duce o viață de invidiat și mulți spun despre el că are tot ce își dorește, în aceste zile Bassam Dabbas se confruntă cu vești dure din partea familiei sale.

O parte dintre rudele acestuia au fost afectate de cutremurele care au devastat Turcia și Siria. Orașul de origine a lui Bassam este Alep, un oraș care acum s-a transformat în ruine. Din nefericire, mai mulți membrii ai familiei sale au fost prinși sub dărâmături și abia recent au fost scoși.

Află ce a declarat Bassam la Antena Stars

"Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicați și speriați mai avea puțin li cădea casa peste ei. A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți, Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta. Sunăm în fiecare zi să ne interesăm de ei, dacă sunt ok, dacă nu. Acum stau panicat în cazul în care nu răspuns, dacă nu au răspuns o oră, deja suntem foarte panicați pentru că nu se știe ce îi așteaptă. Îți dai seama că au căzut blocurile. Noi ne contactăm prietenii, neamurile și prietenii apropiați și când nu îți răspund înseamnă că au murit. Nu puteai să îți dai seama, pentru că până să îi scoată pe unii, pe alții să vadă autoritățile ce și cum, blocul al cui era. Crede-mă că este foarte greu. Vorba mamei este, este mai ușor un război decât cutremurul care a venit", potrivit sursei citate mai sus.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x