Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacție a avut Ștefan Popescu

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta. Spiritele s-au încins în platoul show-ului, în ediția din 27 martie 2024. Camerele au surprins ce s-a întâmplat după verdict.

Colaj cu chef Ivan Florin, Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta | Antena 1

Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner s-au întrecut iar în bucătărie, de data aceasta pentru cea de-a cincea amuletă de la Chefi al cuțite sezonul 13. Cel care a dat verdictul a fost chiar Chef Florin Ivan.

După anunțarea câștigătorului s-a întâmplat ceva neașteptat, iar camerele de filmat au surprins totul. A fost momentul în care Ștefan Popescu a avut o reacție surprinzătoare.

Chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 27 martie 2024. Ce reacții au surprins camerele de filmat

Emoțiile au atins cote maxime în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, căci cei patru bucătari au avut de gătit niște preparate folosind un buget de doar 30 de lei. Misiune grea, mai ales atunci când degustătorul este Chef Florin Ivan, cunoscut pentru simțul său critic și gusturile rafinate. Când au aflat și care este miza, ochii bucătarilor au sclipit.

„Amuleta de astăzi o să doară foarte tare! Ea sună așa: ai putrea să-i reduce pe chefi la tăcere timp de jumătate de probă. Aceștia vor putea comunica cu echipele lor doar prin semne”, a mai zis Irina Fodor, în ediția 5 din 27 martie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru amuletă

În cele 60 de minute alocate gătitului, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au încercat să obțină farfurii gustoase, frumoase, pline de imagineția, folosind strict bugetul de 30 de lei impus de Irina Fodor.

După ce a degustat preparatele, Chef Florin Ivan și-a făcut apariția în platou și a anunțat verdictul.

„Farfuriile au fost foarte bune, a trebuit să mă iau de orice mic detaliu. Acum să nu mă înjurați! Rămânem prieteni, da?!”, a zis invitatul acestei ediții.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul lui Alexandru Sautner

Orlando Zaharia a primit două puncte, Alexandru Sautner a primit 4 puncte, Richard Abou Zaki a luat 5 puncte și amuleta și Ștefan Popescu a primit 2 puncte.

„Eu nu mă cred învins astăzi, a mea era de 5 puncte! Ce a făcut diferența între preparatul meu și cel al lui Richard?! Ciupercile, doar ciupercile?! Pentru asta nu am luat 5 puncte?!”, a fost reacția dură avută de Ștefan Popescu, juratul care nu a mai ținut cont de camerele de filmat.

În culise, jurații au mers să vadă noua situație a punctelor, după amuleta 5 din ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul lui Alexandr... Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Liviu Moroiu a primit cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, dar l-a refuzat. Ce a u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x