Antena Căutare

Roxana Chiperi s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor. Cătălin Bordea: „Eu aș plăti să te văd!”

Roxana Chiperi a obţinut cele mai multe voturi în ediția șase a show-ului şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Colaj cu Roxana Chiperi la iUmor Galerie
Cel de-al șaselea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice | Antena 1

Cel de-al șaselea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Ionuț Guzu și teoria Pământului plat. Cătălin Bordea: „Cred că ai foarte mult timp liber”

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Alexandru Țiproc, Arsho, HA HA Honeys, Horia Manea, Ionuț Guzu, Roxana Chiperi, Sangsoon Kim, Silviu Popa și Teo Stoian.

Roxana Chiperi merge direct în finala sezonului 16 iUmor

Roxana Chiperi a revenit pe scena iUmor cu un nou dans de balet, care a trimis-o direct în finala iUmor, iar jurații și publicul s-au amuzat copios pe seama reprezentației sale: „Lebăda își leapădă penele, dar năravul ba”, a declarat Cheloo, în vreme ce Bordea i-a mărturisit concurentei: „Bravo! Excelent! Este sbsolut amuzant ce ai făcut, îți spun tot tot sufletul. (...) Eu aș plăti să te văd”, îi spune Cătălin Bordea. „Ai luat baletul și l-ai terfelit într-un hal absolut fantastic!”.

În urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că Roxana merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine la iUmor. Cosmin Natanticu și-a dat pantalonii jos

În fiecare duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY! Totodată, în noul sezon, se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, fiecare vot contează!

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine la iUmor. Cosmin Natanticu și-a dat panta... Anghel Iordănescu, impersonat de Ionuț Rusu, într-un moment spumos pe scena iRoast de Victorie, diseară, de la 20:30, la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x