Antena Căutare

Așa îți răcești mai repede băutura preferată. Ce poți face atunci când te grăbești

Iată un truc inedit prin care îți poți răci mai repede băutura preferată. Un creator de conținut l-a împărtășit cu comunitatea sa de fani din mediul online, stârnind curiozitate și multe aprecieri.

doua sticle cu apa alaturi de doua pahare pe o masa in bucatarie
Așa îți răcești mai repede băutura preferată. Ce poți face atunci când te grăbești | Profimedia

Dacă ai încercat vreodată să răcești o sticlă cu apă sau cu băutura ta preferată, însă nu i-ai dat de capăt sau ți-a luat prea mult timp, iată o altă metodă mai eficientă, experimentată de un creator de conținut și împărtășită cu fanii din mediul online.

Citește și: Ce sunt „șnițelele comuniste” și care e rețeta pas cu pas. Cele câteva ingrediente ieftine de care ai nevoie pentru prepararea lor

Cum să răcești mai repede băuturile. Un bărbat le-a arătat un truc ingenios internauților

Bărbatul, activ pe TikTok, a descoperit o metodă prin care să-și răcească mai repede băutura preferată. Astfel, folosind un prosop de hârtie umed, el înfășoară sticla și apoi o pune în frigider, relatează Delishably.com.

Pentru comparație, a pus și o altă sticlă desfăcută la frigider. După ce s-au răcit timp de 15 minute, le scoate pentru a le compara. Folosește un termometru, iar prima sticlă pe care o testează este una care nu a intrat la frigider. Urmează sticla care a fost răcită, dar desfăcută și măsoară mai puține grade.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Rețeta de sirop de trandafiri fără fierbere. Cum să obții o băutură parfumată și concentrată fără să consumi gaze

În sfârșit, este timpul pentru sticla înfășurată în hârtie, care este cu 5% mai rece decât celelalte băuturi, în doar 15 minute. Poate că diferența ar putea fi mai substanțială dacă ar fi stat timp de 20 de minute.

Internauții s-au lăsat impresionați de trucul făcut de bărbat, iar unii dintre ei chiar i-au propus și alte mici îmbunătățiri. Cineva a sugerat să pună sticla într-o baie cu apă sărată înainte de congelare, întrucât sarea este folosită pentru a face înghețată, probabil că această metodă ajută și la scăderea temperaturii mai rapid. Alții au recomandat să așeze sticla pe o parte, într-un vas cu gheață, și să o întoarcă regulat.

Cum scapi rapid de pesticidele de pe fructe. Trucul la care nu te-ai fi așteptat... A adormit pe plajă, însă când s-a trezit nu s-a mai recunoscut. Ce i s-a întâmplat unei tinere de 21 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x