Antena Căutare

Ce a pățit un bărbat după ce a mâncat zilnic carne crudă de pui, timp de 200 de zile. Cum s-a terminat experimentul

Un bărbat a decis să facă un experiment și s-a apucat să mănânce zilnic carne de pui, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

carne cruda de pui pusa pe un tocator Galerie
Omul a filmat ce s-a întâmplat după ce a consumat carne crudă de pui timp de 200 de zile | sursa foto: Profimedia

Acesta este ineditul experiment prin care a decis să treacă un bărbat, dornic să vadă ce efecte există atunci când începi să consumi ziilnic câte o bucată de carne crudă. Omul a filmat experiențele avute și a publicat totul pe internet, ca să arate dovada. Ceea ce a urmat e complet neașteptat.

Ce a pățit un bărbat după ce a mâncat zilnic carne crudă de pui, timp de 200 de zile. Cum s-a terminat experimentul

Un bărbat pe nume John a decis să recurgă al un experiment surprinzător. Omul din Florida (Statele Unite ale Americii) a decis să mănânce zilnic bucăți de carne crudă și și-a propus să facă asta timp de 100 de zile sau „până când va ajunge la spital, din cauza stărilor de rău”.

Totul a început atunci când a făcut o pagină de Instagram numită „Raw Chicken Experiment” (n.r. experimentul puiului crud) și a pus primele filmări cu momentele în care consumă carne crudă de pui. Nu a durat mult și bărbatul a adunat sute de mii de urmăritori curioși să vadă ce se întâmplă dacă înghiți zilnic un astfel de aliment.

Citește și: Un bărbat a decis să mănânce zilnic câte 4 ouă și un pachet de unt! Cum arată în prezent și ce s-a întâmplat în corpul lui

Omul spune că nu face asta pentru aprecieri sau pentru faimă, ci din pură curiozitate și se recomandă pe Instagram ca fiind „viitor câștigător de premiu Nobel în științe”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu doi ani a mai făcut asta, dar se pare că după 200 de zile de mâncat carne crudă, John s-a plictisit. Americanul susține că nu s-a confruntat cu probleme medicale sau cu alte neplăceri, ci pur și simplu s-a plictisit de experiment.

„Am experimentat consumul de diete vegane, pe bază de plante, diete carnivore, dieta doar cu lapte sau cu carne crudă de vită sau cu fructe de mare. Am încercat și dieta cu carne crudă de porc, dieta keto sau să mănânc un pachet de unt pe zi. Mi se pare fascinant cum diferite tipuri de alimente au un efect diferit asupra corpului și mușchilor mei”, a spus omul, potrivit celor de la nypost.com.

Și ca totul să pară cât mai real și autentic, bărbatul a făcut numeroase clipuri video ca să aibă dovezi clare ale experimentului său inedit în care și-a propus să consume zilnic carne crudă de pui. Și fiindcă primul experiment cu 200 de zile a mers bine, omul s-a apucat din nou, de la capăt!

Totuși, experții trag un semnal de alarmă și spun că e periculos consumul de carne crudă, căci riscăm să ne infectăm cu bacterii periculoase, precum salmonella. Studiile au arătat că doar în Statele Unite ale Americii, peste un milion de oameni ajung la spital și se simt rău din cauza cărnii contaminate de pasăre.

Banii aruncați în Fontana di Trevi se strâng de două ori pe săptămână. Ce sumă colosală rezultă și la ce este folosită... Pigasso a murit. Tablourile scroafei-artist se vindeau cu peste 1 milion de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x