Antena Căutare

O felie de paine de la nunta printului Charles cu Lady Di va fi scoasa la licitatie

O felie de paine prajita de la nunta printului Charles cu printesa Diana va fi scoasa la licitatie in Marea Britanie, relateaza The Sun.

Felia de paine prajita a facut parte din micul dejun servit de printul Charles in dimineata de dinaintea nuntii din 1981. Se asteapta ca felia de paine sa fie vanduta cu 500 de lire la licitatia care va avea loc pe 19 iulie. Pana acum, s-a aflat in posesia mamei unei menajere de la Palatul Buckingham.

In ziua nuntii regale, femeia a fost invitata de fiica ei sa mearga la palat. Au fost impreuna pe coridorul pe care se afla dormitorul printului Charles si a vazut ca pe tava care se afla la usa camerei ramasese o felie de paine prajita de la micul dejun. Englezoaica a luat imediat bucata de paine si a pastrat-o ca amintire. Pentru ca era prajita, nu s-a stricat in timp si si-a pastrat aspectul initial.

Daca va fi cumparata pentru mai mult de 500 de lire, va deveni cel mai scump produs alimentar vandut vreodata la licitatie in Marea Britanie.

Foto: Paul Tonge/The Sun

Minune! N-ai vazut asa ceva! Cum a aratat tortul lui Iniesta!... Un aspirator placat cu aur de 24 de carate are un pret uimitor. Afla-l aici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x